Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Odottaen

Nimimerkki: Kirsikka

Opiaatti
WC:n kolkolla kivilattialla
kehosi kylmettyneenä,
mutta sisälläsi lämpö.

Teeskennelty uni
luo vain lisää tuskaa.

Yön pituinen päivä
sinut harhauttaa.

Minä tiesin sinun ongelmastasi, mutta kovasti näin sen taakse. Löysin ihmisen, joka välittää, kunnioittaa, rakastaa ja jakaa samat arvot. Kohtasin ihmisen, joka kohteli minua ensimmäistä kertaa koskaan niin hyvin ja välittävästi. Olet vilpitön, hellä, keskusteleva ja rakastava. Sinun kanssasi minun ei ole koskaan tarvinnut pelätä ja olen saanut olla oma itseni. Sinä olet opettanut minut hyväksymään itseni ja puhumaan vaikeistakin asioista. Sinä olet alusta lähtien pitänyt tyttärestäni huolta ja ollut hänelle isähahmo.

Meidän ei pitänyt seurustella, meidän molempien piti saada elämämme kuntoon, minun selvitä hankalasta erosta, traumatisoineesta parisuhteesta ja sinun monivuotisesta päihdeongelmastasi. Mikä kumma voima veti meitä niin voimakkaasti puoleemme ja uskoimme vahvasti, että selviämme yhdessä? Mikä minut saa vieläkin uskomaan, että sinä paranet ja toivut, vaikka nokitat piriä päivittäin?

Missä vaiheessa rukoukseni on ollut riittävä ja armo kannattelee sinut pysymään raittiina? Mikset tekisi jotain niin inhottavaa, että saisin syyn pettyä, vihata ja jättää sinut?

Tietäisitpä, kuinka monta kertaa olen yöllä sinua silitellyt ja huokailut Korkeimman puoleen, että kaikki päättyisi hyvin. Kyyneleihini voisin sinut kylpeä. Kuinka usein olen nauttinut hetkistä, jolloin naurat ja hauskuttelet, etkä vaivu itsetuhoon ja samalla tajunnut, että ilosi on vain illuusiota huumeista. Kuinka monesti olen havahtunut katkonaiseen hengitykseesi yöllä ja pelännyt, että kohta tulee viimeinen puhallus saattaen kauniin sielusi paikkaan, jonne niin kovasti kaipaat.

Toivon, että rakkauteni lämpö saisi sinut jaksamaan ja löytämään motivaatiota raittiiseen elämään. Toivon, että voisin olla rinnallasi aina. Toivon, että huomenna on se käänteentekevä päivä ja olet kiitollinen, että jaksoin vieressäsi. Rakkautesi on kuiskattuja salaisuuksia, kissankellojen helinää kesäyössä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

samaistun

17.08.2021 17:44:44

Ihanan samaistuttava teksti, olisin voinut kirjottaa ihan samoin mun poikaystävälle. <3 Erittäin hyvin kirjoitettu!