Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

21.01.2019 | Pelaaminen

Olisiko vielä toivoa

Nimimerkki: Life 19

Moi. Ajattelin kertoa teille tarinani pelihelvetistä. Haluaisin teiltä tukea, jopa lohdutusta, te jotka tiedätte mitä tämä on kun ei halua pelata vaikkakin pelaamiseen on mennyt varmaan 100 000 € 🙁

Eli aloitin noin 10 v sitten, sillloin pieniä summia. En itsesiassa tykännyt siitä, mutta silloinen mieheni pelasi ja sai mut mukaan,koska tarvi rahaa pelaamiseen ja halusi minulle näyttää miten saada helposti rahaa. Muistan vielä että sanoin että lainaan 10€ siihen…se katse mitä häneltä sain… ja nythän sen ymmärrän, hänhän oli samassa pelihelvetissä kun minä nyt. Anyway, siitä se alkoi. Pelattiin molemmat, otettiin pikavippejä ym. Loppujenlopuksi ei pystytty maksamaan takaisin..lapsia meillä oli myös jo silloin. Saatiin pankista rahaa maksaa velat ja erosimme vuosi myöhemmin.

Olin pelaamatta 3 vuotta, kunnes taas 100€ aloitin.. Muistan että voitin jopa 1000€ silloin, ja olin tyytyväinen ja onnellinen, koska ajattelin että saan laskuja maksettua ja rahaa jää muuhunkin..niinhän mä ajattelin, mutta näin ei käynyt, pelasin nekin rahat! Tämä vaihe jatkui taas 2-3 vuotta. Ahdistus painoi päälle, tulin siihen pisteeseen että kerroin vahemmilleni. Lupasin taas olla pelaamatta…. Kaksi vuotta meni, ja repsahdin taas. Tällä kertaa pahasti. Minulla on nyt velkoja melkein kaikista lainafirmoista, pikavippipaikoista. Myös asuntovelka.

Voin äärimmäisen huonosti, ahdistaa niin paljon etten pysty nukkumaan. Vielä olen töissä jaksanut olla mutta tuntuu siltä että seinä on tulossa vastaan. Ulosotto kirje tullut, ajattelin avata se kun aamu valkeaa.. Vanhemmat takannut asuntolainani, vedän nekin tähän helvettiin. Lapseni kärsii tästä, vaikkakaan eivät tiedä asiasta. Mieheni tukee minua ainakin tällä hetkellä. En pysty puhumaan kenellekkään, sulkeudun ongelmieni kanssa.

Onko jollain samantapainen kokemus, samoilla suurilla veloilla? Miten pärjäätte?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

Jokke2

04.02.2019 05:42:22

Hei. Itse elän juuri tuota samaa helvettiä, tosin minulla ulosotto vie palkasta jo 1/3 mutta ei se mua haittaa, vaan tämä tunne. Pakottava tunne pelata, eikä voi lopettaa, ei vaikka haluaisi. Nyt olen tosin päättänyt, että loppuu. Pakko.  Päätin myös, että avaudun lähimmälle työkaverille, mutta se häpeä on jotain aivan järkyttävää. Se voisi tosin helpottaa oloa. En tiedä. Tsemppiä ihan hirveästi, ja toivottavasti päästään molemmat täältä suosta ylös! 

muniidee

15.02.2019 20:24:00

Moi, mulla velkaa riittää yli 4 vuoden nettopalkan ja ulosotto (+ties mitkä syytteet) odottaa mut silti en oo pystyny lopettaa pelaamista. Puhumaan pystyn GA-ryhmässä ja se auttaa, mut vaatii kuitenki omaa vahvaa päätöstä lopettaa oikeesti kokonaan. Häpeästä välittämättä kannattaa ottaa yhteyttä paikallisiin GA-ryhmiin