Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

17.01.2022 | Alkoholi

Olut ja viini, totuttu tapa

Nimimerkki: Kevättä ja valoa kohti

Olen niin kyllästynyt olotilaan minkä olut minulle lopun viimein aiheuttaa. Lauantaina löysin tien tänne onneksi!

Nuorena join ja biletin paljon. Onneksi tapasin nuorena ex-mieheni, johon rakastuin ensi silmäyksellä ja perustin perheen. Perhe-elämäni oli ihanaa. Juhlimme sopivasti ja kaikki tuntui mukavalta. Avioliittoni päättyi 6 vuotta sitten. Syy ei ollut alkoholin.

Sinkkuelämäni lähti viihteelle ja kaikkea sattui ja tapahtui. Juhlin viikonloppuisin ja viikollakin otin pari olutta tai viiniä iltaisin. 3 vuotta sitten tapasin nykyisen mieheni ja rakkautta ensisilmäyksellä. Juomiseni ja biletys väheni paljon. Nyt kuitenkin tuntuu siltä, että oluesta ja viinistä on tullut totuttu tapa mistä haluan päästä eroon. Pienikin määrä alkoa huonontaa yöunta ja masentaa. Haluan tilalle jotain ihan muuta. Ihana mieheni ei käytä alkoa juuri ollenkaan. 1-2 annosta silloin tällöin.

Minulla on kaikki elämässäni hyvin. Rakkaus, perhe, talous jne, mutta mieliala alkoholin jälkitilasta ei miellytä. Haittaa on aivan liian paljon verrattuna nousuhumalan hauskuuteen. Monesti olen päättänyt, että lopetan kokonaan alkoholin mutta totuttu tyhmä tapa on vaan jatkunut. Pakko myöntää, että olen riippuvainen alkoholista. Nyt jos koskaan on korkea aika päästä tästä eroon. Syytän milloin mitäkin omasta huonosta olosta, mutta kyllä se vaan on niin, että kaiken takana on olut ja viini. Tänä aamuna oli ihana herätä hyvin nukutun yön jälkeen ja kirjoittaa tätä hymyillen.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(3)

Location

Elli

26.05.2022 05:36:36

Samoja ajatuksia minulla. Alkoholi on turha elämän pilaaja. Paha tapa. Itselläni liittyy rentoutumisen tarpeeseen. On niin mukava vihdoin istua alas ja kaataa itselleen lasiin viiniä. Eilen ostin viinipönikän sijaan tuorepuristettua omenamehua.

Pömpeli1

09.06.2022 09:28:39

Hyvä,että päädyin tänne,näin melkein 60 naisena tosiaan miettii elämää.Viinin himo niin kova lisääntyneen vapaa-ajan myötä,että oma terveys pelottaa.Gt arvo jo koholla,muut sentään ok,avioelämä ok,miks sit pitää ottaa?

Annaliini

29.08.2022 23:37:58

Samassa lirissä,  olut ja viini tuovat rentoutta, mutta jokapäiväisinä ahdistavat. Tänään ensimmäinen päivä pitkiin aikoihin etten ole ottanut sitä yhtäkään olutta tai viinilasillista.