Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

21.05.2015 | Pelaaminen

Oma peliongelmani

Nimimerkki: MH

Olen nyt pelannut vasta puoli vuotta, eli sinänsä en ole vielä pahoissa ongelmissa. Olen hävinnyt tänä aikana monta tonnia, joka ei monen mielestä varmasti ole iso summa, mutta työttömälle se on todella paljon rahaa.

Kaikki on alkanut lapsuudesta, jolloin jouduin hyväksikäytön uhriksi. Lisäksi äitini on alkoholisti, jota en ole nähnyt enää moneen vuoteen. Pelaamiset alkoi kunnolla, kun mieheni jätti minut monen vuoden jälkeen. Halusin vain ”paeta” kaikesta pahasta ja lapsuuden mielikuvista. Pelaaminen toi kivaa jännitystä ja aika kului kuin siivillä casinoissa pelatessa.

Nyt tänään tajusin, että pelaaminen ei ole minulle vain viihdettä, vaan todellinen ongelma. En osaa lopettaa ajoissa ja joka kerta päädyn itkemään taas häviötäni. Isäni on minulle kaikki kaikessa, mutta en haluaisi tuottaa hänelle jälleen pettymystä kertomalla ongelmistani. Hänellä on myös omia ongelmia ja esimerkiksi rahasta on pulaa. Lisäksi hän on jo auttanut minua aivan liikaa. Kumpa olisin mielummin käyttänyt kaikki pelaamani rahat hänen auttamiseen. Olen yrittänyt löytää töitä, mutta se on osoittanut mahdottomaksi. Kumpa vain jostain saisi rahaa, jotta pääsisi jälleen jaloilleen ja voisi lopettaa pelaamiset. Kumpa kerrankin saisi nukkua kunnolla ilman huolta omasta taloudesta. Nyt saa pelaaminen loppua vihdoinkin ja pitää keksiä keino pois tästä alamäestä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Kyllä se siitä

23.08.2015 20:48:27

Kuten jo otsikko kertoo, kyllä se siitä. Nyt kaikista suurin asia, jota voit asialle tehdä on ettet missään tapauksessa, vaikka kuinka mieli tekisi mene enää pelaamaan. Kun huomaat, että pystyt olemaan pelaamatta, alat huomaamaan taas niitä kivoja juttuja omassa elämässä. Itse olen tämän oppinut tuhansien kantapäiden kautta. Tsemppiä. Muista, että asiat järjestyvät, mutta sinun täytyy taistella sen eteen. T. Toipuva peluri