Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Parisuhde ja amfetamiini

Nimimerkki: 666

Tänään päätyi mun noin puoli vuotta kestänyt parisuhde itseäni paljon nuorempaan naiseen. Me siis seurustelimme ja käytimme amfetamiinia. Ei nyt ihan joka päivä, mutta useita kertoja viikossa. Käyttö oli heti alkuunkin sellaista, että minä hommasin ja monesti maksoinkin amfetamiinin, jota sitten yhdessä käytimme. Koskaan en oikeastaan hänelle sitä tyrkyttänyt vaan hänelle kelpasi kyllä niin kuin itsellenikin.

Hän on minua 14 vuotta nuorempi ja tämä kuullostaa todella rumalta ja siltä, että yritin hallita häntä amfetamiinilla, mutten sitä tehny vaan tarjosin ja sanoin, että tarjoaa joskus sitten takaisin, että turha ottaa stressiä tai näin. Tänään taas parin päivän kuuri takana ja minulle valkeni sellainen asia, että vaikken ainetta hänelle suoranaisesti tyrkyttänyt tai mitää niin että kyllähän minä mahdollistan hänen amfen käytön ja siksi jätin hänet ja jätän rauhaan.

En halua sellaista omalletunnolleni, kun fiilis muutenkin aika paska. En sitten tiedä johtuuko laskuista, että tunnen asian niin voimakkaana. Se varmasti selviää kunhan saan nukuttua pääni selväksi. Mitä muut on mieltä?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(3)

Location

xx

14.03.2021 15:38:38

Tosi kaksipiippuinen juttu, jonka kanssa olen joutunut itsekin painimaan - samantyylisen kuvion kummallakin puolella. Ensinnäkin täytyy sanoa, että on tosi hienoa että olet pysähtynyt tätä asiaa ajattelemaan ja hän on sulle selvästi tärkeä ihminen, kun olet valmis tekemään varmasti itsellesikin vaikean 'uhrauksen' hänen hyvinvointia ajatellen.  Toisaalta jokainen on kuitenkin vastuussa omasta käyttämisestään tai käyttämättä jättämisestään. Vaikka ainetta saisikin ilmaiseksi ja houkutus ottaa se vastaan olisi kuinka suuri tahansa, ei vastuuta siitä päätöksestä voi laittaa kenenkään toisen harteille. Kävittekö keskustelua siitä, mitä mieltä hän itse on tästä tilanteesta ja voisiko teidän suhde toimia ilman että amfetamiini on kuvioissa ollenkaan? 

jake666

28.03.2021 21:09:39

joo. Eli parisuhteeni sekä häneen että käyttämääni amfea kohtaan on jatkunut samana. Kun käytämme niin keskustelemme todella meidän parisuhteesta ja sen laadusta. Minä ainakin olen asioiden kanssa sinut ja suhteemme toimii paitsi kun amfe laskut iskevät ja tahtoo sitten riitaa tulla.

jake666

28.03.2021 21:13:26

ja seksielämä tyydyttää ainakin minut ja toivottavasti myös hänet.