Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

22.07.2016 | Pelaaminen

Pelaamiseni historia

Nimimerkki: Juhnu

Ensimmäiset uhkapelimuistoni ovat varmaan jostain nuoruuden ajoilta ehkä luokkaretkeltä laivalla. Eivät ne pelit ole koskaan kolahtaneet sillein, että vau tämä on mahtavaa, melkein päinvastoin. Jossain vaiheessa tuli töissä taukoajat vain tavaksi täyttää pelaamisella.

Tässä vaiheessa se oli varmasti aikalailla harmitonta ja tappiot ja voitot olivat joitakin kymppejä. Tuolta ajalta muistan vielä sellaisen tilanteen, kun istuskelin kuppilassa ja kuuntelin, kun joku kirosi hävinneensä koneeseen 32 euroa. Tämä tuntui ihan järjettömältä summalta hakata mokomaan koneeseen.

Jossakin vaiheessa olisikohan ollut noin kuutisen vuotta sitten tutustuin näihin samoihin ns. kolikkopeleihin netissä ja satuin voittamaan suht alussa muistaakseni 800 euroa. Se tuntui aivan huikealta. No tästä pelaaminen on jatkunut tähän heinäkuuhun asti. Välillä olen saanut hieman isompia voittoja ja saanut raha-asiat pysymään jollakin tavalla tasapainossa. Koko tämän ajan vaimoni on koittanut tuloksettomasti saada pelejä loppumaan. Joka kerta, kun voittoja on tullut pelaaminen, on pelaaminen jatkunut entistä holtittomampana. Viimeisen vuoden aikana voisi sanoa, että kaikki, mitä hiukankin on irti saanut, on tullut pelattua.

Tilanteeseen heräsin vasta, kun vaimo ilmoitti pelaamiseni vuoksi muuttavansa lasten kanssa pois. Ilmeiseti vaati avioeron, ennen kuin minä tajusin, kuinka kamala tilanne oikeastaan on. Nyt olen kuitenkin vakaasti päättänyt eläväni pelamatta loppuelämäni. Ja jos en loppuelämääni, niin ainakin tämän ja huomisen päivän.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *