Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

07.07.2015 | Pelaaminen

Peliriippuvuus

Nimimerkki: Eagle

Hei kaikille! Olen 34v mies. Olen pelannut siitä lähtien kun pitkäveto tuli, taisi olla vuosi 1993, eli n.22 vuotta. Aluksi pelailin automaatteja pienillä summilla, mutta kuitenkin päivittäin oli päästävä pelaamaan, koska se oli niin mukavaa ajanvietettä. Tilanne alkoi pikkuhiljaa muuttua siihen suuntaan että omat säästöt eivät riittäneet pelaamiseen, niin aloin varastaa rahaa isovanhemmiltani, aika suuriakin summia. Jäin kiinni ja lupasin lopettaa, mutta niin ei vaan käynyt. Jatkoin vaan pelaamista ja varastamista, mutta onneksi vanhempani pystyivät lopulta estämään varastelun.

Elin ehkä tuossa muutamia vuosia tuon jälkeen suht normaalia elämää. Aina uhkapelit ovat kyllä olleet lähellä sydäntäni. Sain siinä sitten hyvän työpaikan armeijan jälkeen, missä olen edelleen, mutta peliriippuvuus on tehnyt elämästäni kauheaa. Olen tässä nyt vuosia pelannut kaikkia netti casinoita ja urheiluvedonlyöntiä pikavipeillä ja kulutusluotoilla. Välillä on haettu pankista lainaa vaimon kanssa että olen saanut maksettua vippejä pois. Olen monta kertaa vaimolleni luvannut että pelaaminen loppuu, en ole vielä pystynyt siihen. Nyt ensimmäisen kerran olen uskaltanut hakea kunnon apua tähän asiaan koska tiedän että omat voimat eivät riitä lopettamaan. Velkaa on tietysti tullut jo huomattavia summia.

Nyt olen kolme päivää ollut pelaamatta ja päätin myös lopettaa katsomasta urheilua tv:stä koska niihin livevetoihin himoni on todella kova, kun mistä vaan voi nykyään esim. kännykällä lyödä vetoa ja summat ei ole osaltani pieniä. Nyt olen kuitenkin vahvasti päättänyt että uusi elämä alkoi maanantaina 5.7.2015 ja tiedän että jos pelaan euronkin kierre on osaltani heti valmis!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *