Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

17.01.2018 | Pelaaminen

Pohjalla

Nimimerkki: Robin

Oon aina syyttänyt mun peliongelmasta mun isää, vaikka lopulta olen tajunnut, että ei se mua ole käskenyt rahojani tuhlaamaan, vaan ihan minä itse olen siihen syypää. Kaikki alkoi kun olin pikkutyttönä isän kanssa laivalla. Oltiin pelaamassa rulettia ja sain valita aina jonkun numeron, ja kerran isä voittikin mun numerolla, josta sain tietenkin osani. Ajattelin, että se oli maailman siisteintä ikinä. Aina kattelin kun isä pelasi peliautomaatteja ja välillä niistä voittikin. Se tunne kun sai työntää käden alle ja kolikot täyttivät koko kouran.

Itse aloin saamaan ikää ja rupesin itse pelailemaan pelikoneita. Viikkorahat meni sinne ja kaverit joutui aina repimään mut pelikoneilta pois, kun olisin voinut tuntikausia niitä pelailla. Myöhästyin koulusta, koska pelasin. Aloitin työt, myöhästyin töistä, koska pelasin. Palkka meni pelikoneisiin. Aloin varastamaan rahaa, jotta saisin pelata. Pelasin lähes kaikki äidin laittamat säästötilirahat, salaa tietenkin.

Pidin vähän taukoa, sain asiat kuntoon. Sain lapsen ja kaikki hyvin. Kunnes oli tylsää. Jospa kokeilen tommosta nettikasinoa? Muutaman kympin. Sitten satasen. Sitten kaikki äitiysrahat. Kerroin avopuolisolle, joka ymmärsi tilanteen ja auttoi lopettamaan. Pidin paussia. Jospa ihan vähän taas kokeilen ja siitä alamäki taas lähti. Pelasin salaa kunnes jäin taas kiinni.

Erosin miehestä (muiden syiden takia) rupesin seurustelemaan toisen miehen kanssa, joka ei tiennyt riippuvuudestani mitään. Eihän semmoista voi vain kertoa, mielestäni se on tosi noloa. Otettiin asuntolainaa ja ostettiin talo. Otettiin myös remonttilainaa. Virhe. 12 000 näkyy verkkopankissa, josta voi vain siirrellä rahaa. No mitähän teen? Pelaan 5 tonnia ja häviän kaikki.

Itken miehelleni ja kerron tilanteen. Selvitettiin se ja kaikki hyvin. Noh tylsyyden iskiessä pelaililin silloin tällöin suht kohtuullisesti. Kunnes taas lähti lapasesta. Uskomatonta kyllä voitinkin, otin toki pikavippiä, mutta ne maksettua olisin jäänyt noin 10 000 plussalle. Mutta kotoutuksessa kesti niin kauan, että peruutin ja hävisin tietenkin. Nyt voittoja enään vähän jäljellä ja pirulliset velat. Aion pitää luottotiedoistani kiinni kynsin ja hampain.

Älkää pelatko, häviätte aina. AINA.
 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *