Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Rem-unessa

Nimimerkki: Kotikemisti

Vanhempani tappelivat lapsuudessani ja muistan mustia silmiä, pelkoa ja huudoissa haisevaa alkoholia.

Tämä johti väärään moraalisen ajatteluun. Omaksuin ympäröiviä uusia arvoja ja tein valinnan..Poltin 14-vuotiaana ensi kertaa kannabista. Se tuntui hyvältä.

Olin hyvä koulussa ja tykkäsin kaikesta saamastani opista sekä asioiden tutkiskelusta. En lintsannut ja tupakointikin alkoi 17-vuotiaana. Alkoholia otin vasta aikuisena tietäen sen vaikutukset…Tein jo nuorena vakavia rikoksia,mutta en satuttanut ketään vakavasti.

Harrastin näpistelyä huvikseni ja tehdäkseni rahaa. Olen nauttinut aina elämästä, vähän liikaakin. Myös rauhoittavia ja subuja. Niiden käytön seurauksena en hallinnut mitään enkä edes yrittänyt saati jaksanut.

Minun siivet olivat rikki, mutta jumala näytti minulle asioita. Olen aina uskonut. Aikaa kului, kuolemia ja pahaa ympärillä, luulin välillä olevani jo ok. 1999-2013 oli kriittistä aikaa. Ensirakkaus sai onneksi hillittyä käyttöäni…Aika keinutti minua, kunnes sydämeni ei enää kestänyt: toisella kerralla 22min ruumiissa ei ollut eloa. Selvisin selittämättömästi ja löysin motivaation. Se ainoa joka auttaa ja ainostaan se pelastaa itse sairaudesta. Oma syy,no excuses. Every door was on my way, but I never turned back…I’m what I became…

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *