Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Se lopettanut

Nimimerkki: Lopettanut

Kaikki alkoi yläasteelta niinkuin varmasti monen muunkin päihdekokeilut. Ensin alkoa 7-luokasta ylöspäin 8-9-luokalla tuli jo kannabis satunnaiseksi osaksi elämääni. Yläasteen jälkeen jouduin pahaan kierteeseen alkoholin kanssa, oli koulunalotuksia ja lopetuksia, mutta alko oli koko ajan läsnä aina 19-20v, jolloin mukaan tuli reseptillä saatavat bentsot. Juomatta tuona aikana olin 2-3kk antabuksen avulla ja rauhoittavien.

Sitten yläaste-ajoilta yksi kaveri tuli tarjoamaan subutöötit, no ajattelin sitten jotenkin niin että no miksipäs ei….. sitten tuli kuvioon amfet, essot ja no oikeastaan kaikki paska mitä vaan sain käsiini.

Noin puolen vuoden jälkeen muutto toiselle paikkakunnalle kokeilemaan josko se koulu maistuisi. No ei se todellakaan maistunut itellä edelleen bentsot respalla ja kamaa vetävä kaveri asui samalla paikkakunnalla, niin tietäähän miten siinä käy, koulut loppuu kaljanjuonti jatkuu kaman vetäminen jatkuu (hetken)..

22v muutan taas uudestaan toiselle paikkakunnalle jossa asustelen tällä hetkellä, Aineet jätin. Alkoa käytin ja Bentsoja söin hetken myös täällä (katkolla sain lopetettua nekin). Nyt kohta 1v ilman yhtään mitään aineita (alkoa satunnaisest)

Pääosin oma tarinani oli tässä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Kiki

18.01.2018 22:02:24

Huippua että olet pystynyt lopettamaan aineet älä koske enää koskaan siitä se paraneminen lähtee hienoa tsemiä parempaan elämään