Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Subutexin orja

Nimimerkki: Subutexprinsessa

Olen opioidiriippuvainen 24-vuotias nainen. Rakastuin huumeidenkäyttäjään, joka tutustutti minut aineiden maailmaan. Sokeana rakkaudesta en halunnut lähteä suhteesta. Hän tarjosi viivat, ja naiivina halusin koittaa. Aine oli subutexiä. Rakastuin siihen kertaheitolla. Vuosi meni sumussa ja yhtäkkiä tajusin olevani koukussa.

Subua mennyt n. 4 vuotta, josta 3 vuotta suoneen lähes päivittäin. Monta puoliksi suunniteltua lopettamista, josta kaksi kertaa onnistuin olemaan 2kk ilman, ja ajattelin voivani ottaa yhdet vedot. Siitähän se taas lähti. Tietenkin.

Reilut kolme viikkoa sitten tajusin, että tämän paskan on loputtava. En halua olla enää orja ja antaa aineen sanella elämäni. Tajusin olevani pohjalla, kun vetelin kaksia vetoja päivässä ja silti olin kipeä. Eihän tuo ole mitään elämää, suunnitella elämää seuraavia vetoja ajatellen. Haluan normaalin elämän.

Nyt olen siis ollut päälle kolme viikkoa ilman, ja tunteiden tulva on yllättänyt minut. Hyvien asioiden tunteminen. Käsittelemättömiä ja ahdistavia asioita viime vuosilta. Tunnen taas. Haluan elämän, jossa voin tuntea kunnolla, myös ne paskat tunteet. Haluan perheen, ja narkkaava äiti en aijo olla.

Kohtalotoverit (ja toki miksei myös muut addiktit): löytäkää se konkreetinen asia, jonka eteen jaksatte taistella. Valitkaa joka päivä se asia ja ELÄMÄ sen aineen sijasta. Vaikka se on vaikeaa, niin se on silti mahdollista. Motivaation löytäminen on hyvin keskeisessä asemassa lopettamisen aikana.

Pari kuukautta sitten en olisi uskonut pääseväni näinkään pitkälle. Toki olen ihan alussa toipumisessani, mutta uskon onnistuvani tällä kertaa, koska oikeasti haluan lopettaa. Valitsen olla puhtaana. Pakon edessä retkahtamisen riski suurenee. Valitkaa elämä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(7)

Location

Marko

02.02.2018 12:40:53

Hei. Olen niin kiitollinen puolesyaso. Itselläni sama edessä. Tsemppiä

petkuu

07.02.2019 20:05:56

miten on mahdollista että subutex korvaus hoidossa ja ns kipupotilaat saavat pitää ajooikeutensa minulla ollut diapam 30 vuotta niin nyt sitten ajooikeutta pois sen varjolla sibuteksiin kuulemma tottuu  2 kuukaudessa jonka jälkeen ei sitten ole enään muka päihtunyt no minun elimistöni kyllä tottunut diapamiin 30 vuodessa että poliisin arvioiti kaavakkeessa kyky suoriutua annetuista tehtävistä on hyvä ja meni syyte ratista nurin ja nyt syyttäjä hakenut asiantuntija lausuntoa jossa asijan runtija myöntää että irsellään 20 prosentin todennäköisyys olla väärässä no tämän perusteella tulen ilmoittamaan sitten kaikki korvaushoito ja kipupotilaat polisille että laki kaikille sama ja toistuvasti teemme sitten näin

Ei petkuu,ei.

07.02.2019 22:19:13

Nimimerkki petku on katkera kaikille korvaushoitolaisille ja kipupotilaille,kun on itse hankkinut itselleen ratin bentsojen käytöllä ja nyt yritetään ottaa ajolupa poliisin toimesta pois. Kyse ei ole kaikista MUISTA k.hoitolaisista,kipupotilaista tai niistä,joilla menee bentsolääkitys,vaan SINUSTA petkuu.. Ota vastuu omasta elämästäsi,äläkä syytä muita! Asiat selvii kyllä,jos bentsot menee sinulla lääkärin määräämänä..MUTTA silti se ei estä sinua olemasta koukussa niihin tai että sinun autolla ajo ei suju niiden alaisena,vaikka olet niitä miten 30v käyttänyt.

Makke75

16.06.2019 03:37:41

Itse en ole korvaushoidossa ja en ole menossakaan. Olen 10vuotta käyttänyt ja irti pääsy näyttää toivottomalta. Oon 44 ja kyllä sen vielä voitan. Koirat mukaan ja omat lailliset rauhottavat ja kadulta hommatut ja sen jälkeen teltta ja viikoksi kahdeksi lappiin. Huutamaan itkemään nauramaan ja patikointia ni, joko se auttaisi.

EasyToGetTriggeredBack

24.08.2020 23:04:48

Moroi. Oon 23 vuotias mies. Elikkäs subutexissa ja muissa oppareissa kiinni jo 6-7 vuotta. Kaikki lähti kivusta ja päätin turruttaa sen kaikella. Myös hampaita meni helposti ja ne paheni xone putkella. Eli kumpaakin mitä ollut sillä hetkellä ottanut jokapvä 7vuotta. Nyt on oma-alotteisuus lopetukseen satalasissa. En tiedä mitä tehdä. Kaikki tutut syö-tai heittää tikkaa kaiken mitä on edessä.  Elikkä pitäs kaikkiin tuttuihin yhteydet poistaa mikä tuntuu mahdottomalla täällä betoniviidakon päihde rikkaalla alueellA. Kaikkea on saatavilla parin napin painaluksella. Mökille metsään huutamaan, jos olisi mökki. Mitä teen. Rahasta ei ole kiinni halvat on hinnat tääläpäin..kenet vaan nään hänellä on jotain poistettavaa..elikkä pitäs pakkohoitoon mennä. Ja pilata kaikki suhteet..hautaan tai satasella elinvoimaa. Urheilut loppuivat kun samaa harrastusta rullailevat kuoli. Niin nuoresta kuin muistan masennus vaivannut. Mistä saisin puhtia jatkamaan. Tsemppiä kaikille iloisille päihteisen elämän lopettaville.. Kiitos vain jos luitte huonosti kirjoitetun sääli kertomuksen. Mä yritän, yrittäkää itsekin, kaikki on itsestänne kiinni. 

aDICKt

24.01.2021 00:37:02

Oon 20v Naisen alku ja ite oon 15 vuotiaana alottanut subun hyvin samalla tavalla kuin tekstissä lukee. Eli rakastuin käyttäjään ja ekalla kerralla nokkaan ja seuraavalla kerralla heti hihaan. Nyt mennyt 5 vuotta ja 2 kertaa oon kans saanu lopetettua oon noin kuukauden ollut ja sit vetänyt ne "yhdet vedot".. tällä hetkellä oon katkolla tänään tuli  täyteen 1 viikko ja 2 päivää. Zemppiä jokaselle vielä kärsivälle addiktille ja nimenomaan valitkaa elämä ❤️! Itsekin yritän valita sen vaikka en edes oikeen tiedä mitä se on kun niin kovin nuorena alottanut mutta oonhan mä nuori edelleen.

Subutex

01.10.2023 18:04:36

oon 15v ja vitullisissa kitkuissa voiks joku auttaa miten näit sais lievennettyä