Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Synkkää marraskuusta 2018, maaliskuuhun 2019

Nimimerkki: Väsynyt nainen

Miten taas kirjoittaa, olen holistin vaimo joka on väsynyt. ”Putki” alkoi marraskuussa ja tuntuu jatkuvan vaan. Maaliskuussa juonut jo 15 päivää, muutama ”vapaa” ettei ihan koko kuukausi tule juotua..

En edes tiedä mitä enää kirjoittaa. Kun avasin sivun ja ajattelin kirjoittaa väsymystä ulos, mutta nyt on pää tyhjä kuin ”viinapullo”. En osaa enää purkaa tai kertoa, on tullut väsymys paikalle, ilmeisesti ettei jaksa jauhaa enää.

Niinä öinä kun nukuin rappukäytävässä, verkkokellarissa, kun en jaksanut katsoa ja kuunnella sitä huutoa, niin mietin että onko tämä minkä arvoista elämää? Ja olenko vain joku tukikohta holistille, joka elää niin kuin haluaa ja minä siinä olen haamujengiläinen eli ei mitään väliä.

Voi olla että tämä kuulostaa sekavalta, en osaa enää purkaa tavalla tai toisella… Mutta tämäkin pieni teksti tänne auttoi, etten ihan ala itkemään tätä tuskaa täällä kirjastossa, yksinään. Tästä kun lähden, en kotiin voi mennä koska en jaksa. Kiitos juuri Sinulle joka jaksoit lukea tämän.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(3)

Location

Toinen moinen

30.03.2019 05:25:39

Täällä myös alkon vaimo, olisin halunnut lähteä ystäväni kanssa eilen ulos, johon mieheni sitten että hänkin lähtee sitten. Ajattelin että hän voisi jäädä välillä lapsen kanssa kotiin kun muuten menee itse joka vkonloppu ja minä olen ollut viimeksi syksyllä ulkona ystävän kanssa. Korkkasi sitten illalla pullonsa, jätin taas kerran omat menoni menemättä että lapsella on kaikki hyvin, eihän kännisen ihmisen kanssa voi lasta jättää. Mentiin nukkumaan ja hän olikin häipynyt baariin kun olin nukahtanut. Heräsin taas keskellä yötä kun kaatuillen tuli kotiin....lähtöä olen miettinyt jo kaksi vuotta ja edelleen tässä rämmin. Tuntuu ettei ole voimia edes lähteä....paskaa elämää tämä on, tiedän että olisi helpompi elää lasten kanssa yksin mutta kun ei millään jaksaisi alkaa selvittelemään asioita. Osaa olla kännissä sanallisesti tosi ilkeä ja tunnen oloni tosi mitättömäksi vaikka tiedänkin että on känniääliön puheita mutta satuttavat silti, pää on kuin pyörremyrskyssä koko ajan. Sanoinkin jo moneen otteeseen et vuokraa itselleen yksiön ja menee sinne ryyppäämään pois meidän silmistä, mutta ei...

MuutosKannattaa

08.04.2019 00:20:21

Lähde pois ja jätä kumppanisi. Se vaatii voimia, mutta maksaa kaiken vaivan takaisin. Olet kestänyt paljon, joten pystyt siihen. Tsemppiä ja onnea tulevaisuudelle!

Hilja

10.04.2019 09:18:33

Kukaan ei ansaitse tuollaista! Voit niin paljon paremmin kun vaan lähdet. Elämällä on niin paljon enemmän annettavaa ja sinä ansaitset niin paljon enemmän! Arvosta itseäsi ja pistä loppu tuolle typeryydelle.  Et ole vastuussa miehestäsi, aikuisesta ihmisestä. Paljon tsemppiä jaksamiseen!