Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Tulevaisuus pelottaa

Nimimerkki: voikoalkoholismistatoipua

Kaikki alkoi siitä kun olin eronnut lasten isästä. Lasten isä pahoinpiteli minua henkisesti ja fyysisesti, olimme eronneet hyvin riitaisesti ja olin kaikin puolin rikki kun tapasin nykyisen puolisoni

Hän tuli juttelemaan minulle ensin sosiaalisessa mediassa, sitten aloimme näkemään tupakan verran, lopulta olimme samoissa juhlissa ja eksyin hänen luokse yöksi. Se yö teki hetkellisesti oloni paremmaksi, ja halusin jatkaa vaikka tiesin että hänellä on paha ongelma viinan kanssa.

Suhteemme syveni, hän alkoi olla myös minun luona. Lapset tapasivat hänet, vietimme aikaa. Hän sai oloni paremmaksi, pian olinkin ehjä edellisestä ja olin rakastumassa. Taas… Ajattelin etten voi lähteä, niin kuin edellisessä suhteessa.

Kestin vaikka mies saattoi olla viikonkin reissussa ilman ilmoitusta, alkoholi oli aina tärkeämpi. Muistan itkeneeni monet illat että miksi hän ei tule vaikka lupasi. Riitelimme niin paljon alkoholista, riitelimme siitä kuinka hän muuttuu kännissä, riitelimme siitä kun uhkasin kaataa viinat viemäriin, riitelimme niin että pelkäsin sanoa enää mitään koska en halunnut huutoa. En halunnut että minua syytetään taas kaikesta, koska niinhän se oli minun vikaani kaikki. Mutta annoin aina anteeksi, en osannut lähteä, pelkäsin olla yksin. Puhuimme tulevaisuudesta, tajusin etten saa koskaan välttämättä enää normaalia elämää. Mieskin sanoi niin, sanoi että ansaitsen parempaa ja ymmärtää jos en halua olla hänen kanssaan, mutta minä en halunnut. Uskoin parempaan, halusin uskoa.

Nyt olemme olleet jo melkein 3 vuotta yhdessä, miehelle kerrottiin että hänen on mentävä katkolle tai hän kuolee. Hän sanoi rakastavansa meitä niin paljon ettei halua kuolla. Hän lähti katkolle.

Mutta nyt pelkään entä jos en tunne koko ihmistä? Minkälainen hän on selvinpäin? Rakastaako hän minua edes sitten? Entä jos hän löytää vielä uuden ja paremman?

Huomaan että olen taas rikki, enkä usko että olen koskaan edes korjautunut edes välissä. Onko tulevaisuudessa mitään mahdollisuutta saada normaalia elämää.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *