Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

19.01.2015 | Alkoholi

Vapaa!!!!!

Nimimerkki: Kansainvälinen Rekisöröity Yhdistys

Olin kuullut useammankin entisen päihteiden käyttäjän sanat: Olen vapaa! Ihmettelin aina mitä ne tarkottaa. Minä en pystyny lopettaa vaikka kuinka yritin ja rukoilin Jumalaakin. Kunnes tulin tieni päähän, josta ei ollu paluuta entiseen. Vain eteenpäin.

Olin vaikeasti sairaana sairaalassa ja sielä kirurgi sanoi näin: Meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin leikata, mutta siitä ei ole mitään hyötyä jos et lopeta tupakan polttoa. Sanoin, että asia selvä, lopetetaan sitten. Olin juuri tullut tupakalta, mutta se jäi elämäni viimeiseksi. Mun ei tehny yhtään mieli tupakkia, eikä muhun vaikuttanu mitään vaikka vieressäni tupakoitiin. Viinaa en pystyny lopettaan vielä tuolloin.

N. vuoden päästä sairastuin haimatulehdukseen. Olin n.2kk sairaalassa, josta suurimman osan aikaa sain vain nesteitä ja nekin tipan kautta. Sielä lääkäri sanoi näin: sinä et enää siedä alkoholia, et voi juoda enää yhtään. Muistan kun sanoin, että lopetan alkoholin käytön samalla tavalla kuin tupakan. Niin sekin loppui. En ole juonut ollenkaan, en mitään alkoholia sisältävää. En ole kuitenkaa mikään tiukkapipo. Mua ei hetkauta lainkaan vaikka kuinka paljon juotais vieressä.

Olen vapaa! Se tunne on uskomaton. Olin aikoinaa pyytäny Jumalaa vapauttaan mu ja näin Hän vapautti.

Jos tätä lukee joku sellanen joka myös on vapautunu päihteistä, olisi mielenkiintoista lukea sellaisiakin tarinoita.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *