Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

09.08.2021 | Alkoholi

Vihdoin vapaa

Nimimerkki: Vihdoinvapaa

Moi.

Tulin levittämään ilosanomaa. Koen olevani vapaa. Vihdoin vapaa alkoholista.

Olen monta vuotta useaan eri otteeseen yrittänyt lopettaa, yrittänyt vähentää. Loppu ajat sain putken loppumaan ottamalla antabuksen. Antabuksella sain oltua selvänä muutaman päivän kunnes alkoi se kokeilu ”voiko jo ottaa” yleensä pari iltaa meni ärsyyntyneenä, koska ei voinut ottaa, koska antabusta oli vielä kehossa. Kunnes tuli taas se aika, kun voi taas ottaa. No siinäpä vierähti taas viikko-kaksi. Taas sama rumba. Putken jälkeen kroppa loppu, mieli maassa, itseinho, ärtyneisyys, pimeys huomisesta. Mieli ja järki kertoo, että nyt on taas pakko himmata. Silti joku sisällä (nyt tiedän mikä piru sielä oli) ei antanut lupaa himmata. Lopulta taas sain taisteltua itseni purkille ja otettua lääkkeen.

Muutaman päivän hikoilun ja hermoilun jälkeen tunsin oloni valmiiksi. Niin idioottimaiselta ja tyhmältä se kuulostaa, lähdin kauppaan. Joka ainut kerta, kun putki alkoi sen ei pitänyt alkaa. Piti ottaa se yksi päivä.

Näin se riippuvuus toimii. Se ei anna ihmisen ottaa vain yhtä päivää. Aina joskus mietin, että koska tämä pääsi näin pahaksi? Siihen kenelläkään riippuvaisella ei ole vastausta, koska jos olisi olisiko riippuvainen ylittänyt sitä rajaa? Ei olisi. Riippuvaisen ihmisen elämä on hirveää, kauheaa ja pelottavaa. Tunne, kun ei voi luottaa itseensä. Se tunne on hirveä.

SITTEN MUUTOKSEEN:  Koin olevani umpikujassa. Umpikujassa mistä tie ulos olisi ollut vain ja ainoastaan kuolema. Vain lasteni ja vaimoni takia en semmoista voinut tehdä. Minä löysin tien ulos. Nimittäin Annie Gracen selvin päin metodin avulla. Jotkut voi ajatella, että ei yhden kirjan lukemisella ole painoarvoa näinkin hirveän ongelman voittamisessa. Usko pois olet väärässä. Olen kaatanut antabukset hävitykseen. En tarvitse niitä enää. Olen onnellinen, täynnä elämää ja ennen kaikkea vapaa myrkystä jolla on yksi ja ainut tehtävä. Esittää olevan sinulle tukena ja ystävä vaikka pikkuhiljaa pieninä paloina vie sinut kokonaan ja lopulta se saa tahtomansa. Sinun henkesi. Silloin se myrkky on saanut haluamansa.

Minä suosittelen lämpimästi lukemaan selvin päin kirjan. Se kirja antaa sinulle vapauden alkoholista kivuttomasti. Ilman vieroitusoireita. Se lopettaa halusi juoda todella kivuttomasti. Et usko? Kokeile itse ja saavuta riippumattomuuden onni.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

Kaljaveera

21.07.2022 12:52:23

Onkohan tällä; viimeinen pisara kirjalla sama vaikutus? Toivossa on hyvä elää!

Anonyymi

19.09.2023 15:41:24

Hyvä päätös. Kyllä se mies oppii pärjäämään, tai sitten on oppimatta. Rakkaus on ikuista, mutta joskus on parempi olla erossa. Lue kommentti otsikon "Joko riittää?" alta. Siinä alkoholistin aikuisen tyttären kokemus siitä, kun äiti halusi säilyttää perheen "ehjänä". Meidän perheellä on kai nykyään kaikki ihan hyvin minua lukuunottamatta. Se ei ole isän alkoholismin syytä. Jotkut ovat herkempiä. Ja alkoholismi on tutkitusti ainakin osittain geneettistä. Jos ei kokeile geenit ei aktivoidu, mutta jos...