Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Vuosi rakkaan kuolemasta

Nimimerkki: Hallatar

Elämä kantaa. Olen nyt haudannut, käsitellyt ja pois pyyhkinyt kaikki pahat muistot. Hyvää aikaa rakkaani kanssa sain elää hänen ollessaan selvin päin.

Omaa itseäni olen voinut peilata tämän vuoden aikana. Kävin elokuussa laittamassa hänen haudalleen kiven. Sieltä tullessa bussi, jossa tulin, ajoi kolarin. Sillä hetkellä elämä palasi jälleen sisälleni. Nyt on seesteinen ja hyvä olo itselläni, että selvisin hänen kuolemastaan ja omasta onnettomuudesta. Kaikki asiat saivat oman paikkansa maailmankaikkeudessa.

Ja nyt minulla on ihana ystävä, mies, jonka kanssa on helppo ja hyvä olla.Koettakaa unohtaa ja antaa anteeksi, itsellenne armoa olla haavoittuvainen ja heikko. Rakkautta saadessani voin jakaa itse sitä kanssaihmisille. Ja rakkaus ei vähene, vaan lisääntyy mitä enemmän sitä jakaa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Anonyymi

21.09.2020 15:11:25

Itse kokenut samaa ja syyllinen olo välillä, miksi jatkoin hänen kanssa. Vaikka oli sairauksia, silti joi. Pidin hänestä ystävänä, kun ei juonut, mutta en voinut auttaa, hän itse eli elämänsä kuin halusi. Olen antanut anteeksi kaiken, vaikka harmittaa kun en voinut pelastaa normaaliin elämään. Voimat meni todella, ja uuvuin, unohdin itseni. Silti suren, miksi hän ei itse tajunnut sairauttaan.