Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Uusi alku - 30 päivää ilman alkoholia

Pidätkö itseäsi aivan tavallisena alkoholinkäyttäjänä, mutta huomaat aika ajoin pohtivasi olisiko omaa suhdetta alkoholiin tarkistettava? Vähentäminen tai juomisen lopettaminen kokonaan voivat tuntua ylivoimaisilta tehtäviltä, varsinkin jos urakasta yrittää selviä yksin. Päihdelinkin Uusi alku antaa sinulle tietoa ja työvälineitä, jotka parantavat onnistumisesi mahdollisuuksia – olipa tavoitteenasi juomisen vähentäminen tai sen lopettaminen kokonaan.

Yksi päivä kerrallaan

Juuri nyt sinun on tehtävä päätös vain aloittamisesta ja annettava itsellesi mahdollisuus onnistumiseen. Uusi alku on 30 päivän mittainen matka kohti raittiimpaa elämä. Sen aikana saat sähköpostiisi joka päivä tietoa, vertaistukea ja kannustusta jonka avulla voit jättää alkoholin pikku hiljaa taaksesi. On sinusta itsestäsi kiinni, millaisen tavoitteen matkallesi asetat. Haluatko luopua alkoholista kokonaan? Vai kaipaatko enemmänkin ryhtiliikettä ja omien alkoholiin liittyvien asenteidesi tarkistamista? Onpa tavoitteesi kumpi tahansa, saavutat sen parhaiten lähestymällä määränpäätäsi päivän mittaisen matkan kerrallaan.

Mies istuskelee kahvikupin kanssa ja katsoo ulos ikkunasta
Kahvikuppi pöydällä

Tieto on avain onnistumiseen

Alkoholinkäyttöön liittyy paljon ehdollistumia, jotka saattavat tehdä lopettamisesta tai vähentämisestä monille meistä hankalaa. Anna itsellesi 30 päivän mittainen mahdollisuus lisätä omaa alkoholitietämystäsi sekä tarkistaa omia uskomuksiasi alkoholin käyttöön liittyen. Tulet oppimaan alkoholin ominaisuuksista ja terveysvaikutuksista paljon tiukkaa faktaa. Lisäksi saat mahdollisuuden tarkastella sitä, miten alkoholi vaikuttaa esimerkiksi sosiaalisiin suhteisiisi tai käsitykseesi itsestäsi. Vertaistukea saat muilta kaltaisiltasi, jotka uudistavat parhaillaan suhtautumistaan omaan riippuvuuteensa.

Monta näkökulmaa avuksesi

Uusi alku on neljän viikon mittainen verkkokurssi, jonka aikana saat monia tuoreita näkökulmia oman alkoholinkäyttösi tarkasteluun. Ensimmäisellä viikolla sähköpostiisi saapuu tutkittua tietoa alkoholista ja sen vaikutuksista. Toisella viikolla pääset miettimään omia alkoholiehdollistumisiasi ja oppimaan niistä ulos. Kolmannella viikolla tutkitaan alkoholinkäyttöön liittyviä sosiaalisia paineita. Neljännen, ja viimeisen kurssiviikon aikana opit tunnistamaan omat alkoholinkäyttöön liittyvät sudenkuoppasi sekä varautumaan tulevaisuuden tilanteisiin, joissa alkoholi on sinulla yleensä ollut automaationa mukana.

HUOM! Kurssi alkaa heti tilauksesta. Kurssi on maksuton. 
Liity myös Uusi alku -yhteisöön Facebookissa. 

Kalenteri