Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Uusi alku – 30 päivää ilman alkoholia verkkokurssi

henkilö kännykkä kädessä

Pidätkö itseäsi aivan tavallisena alkoholinkäyttäjänä, mutta huomaat aika ajoin pohtivasi olisiko omaa suhdetta alkoholiin tarkistettava? Vähentäminen tai juomisen lopettaminen kokonaan voivat tuntua ylivoimaisilta tehtäviltä, varsinkin jos urakasta yrittää selviä yksin. Päihdelinkin Uusi alku antaa sinulle tietoa ja työvälineitä, jotka parantavat onnistumisesi mahdollisuuksia – olipa tavoitteenasi juomisen vähentäminen tai sen lopettaminen kokonaan.

Yksi päivä kerrallaan 

Uusi alku on 30 päivän mittainen matka kohti raittiimpaa elämää. Sen aikana saat sähköpostiisi joka päivä tietoa, vertaistukea ja kannustusta jonka avulla voit jättää alkoholin pikku hiljaa taaksesi. On sinusta itsestäsi kiinni, millaisen tavoitteen matkallesi asetat. Haluatko luopua alkoholista kokonaan? Vai kaipaatko enemmänkin ryhtiliikettä ja omien alkoholiin liittyvien asenteidesi tarkistamista? Onpa tavoitteesi kumpi tahansa, saavutat sen parhaiten lähestymällä määränpäätäsi päivän mittaisen matkan kerrallaan. 

Tieto on avain onnistumiseen

Alkoholinkäyttöön liittyy paljon ehdollistumia, jotka saattavat tehdä lopettamisesta tai vähentämisestä monille meistä hankalaa. Tulet oppimaan alkoholin ominaisuuksista ja terveysvaikutuksista paljon tiukkaa faktaa. Lisäksi saat mahdollisuuden tarkastella sitä, miten alkoholi vaikuttaa esimerkiksi sosiaalisiin suhteisiisi tai käsitykseesi itsestäsi. Vertaistukea saat muilta kaltaisiltasi, jotka uudistavat parhaillaan suhtautumistaan omaan riippuvuuteensa.

Monta näkökulmaa avuksesi

Uusi alku on neljän viikon mittainen verkkokurssi, jonka aikana saat monia tuoreita näkökulmia oman alkoholinkäyttösi tarkasteluun.

  • Ensimmäisellä viikolla sähköpostiisi saapuu tutkittua tietoa alkoholista ja sen vaikutuksista.
  • Toisella viikolla pääset miettimään omia alkoholiehdollistumisiasi ja oppimaan niistä ulos.
  • Kolmannella viikolla tutkitaan alkoholinkäyttöön liittyviä sosiaalisia paineita.
  • Neljännen kurssiviikon aikana opit tunnistamaan omat alkoholinkäyttöön liittyvät sudenkuoppasi sekä varautumaan tulevaisuuden tilanteisiin, joissa alkoholi on sinulla yleensä ollut automaationa mukana.

Oletko valmis uuteen alkuun?

HUOM! Kurssi alkaa heti tilauksesta, joten tilaa kurssi vasta kun haluat aloittaa sen! Kurssi on maksuton. 


Liity myös Uusi alku -yhteisöön Facebookissa.