Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Finaali – verkkokurssi rahapeleistä ja oman pelaamisen hallinnasta

finaali kurssisivu header 4

Finaali on verkkokurssi rahapeleistä ja oman pelaamisen hallinnasta. Se auttaa sinua uudistamaan ajatteluasi tästä aiheesta, olipa tavoitteenasi pelaamisen vähentäminen tai luopuminen siitä kokonaan.

12 kierrosta uusia ajatuksia

Finaali on 12 kierroksen mittainen matka kohti pelaamiseen tiedostavammin suhtautuvaa elämää. Tämän ilmaisen verkkokurssin aikana saat sähköpostiisi joka toinen päivä pelaamiseen liittyvää tietoa ja kannustusta, joka voi auttaa sinua muuttamaan suhtautumistasi siihen. On sinusta itsestäsi kiinni, mitä tältä turnaukselta tavoittelet. Haluatko tarkastella omia pelitottumuksiasi ja mahdollisesti vähentää pelaamistasi? Vai haluatko jättää pelaamisen aivan täysin? Finaalin aikana voit aloittaa matkan kohti tavoitettasi ja tilanteestasi riippuen myös saavuttaa sen kokonaan.

Täyskädellinen tietoa

Finaali sisältää paljon erilaista pelaamiseen liittyvää asiaa. Saat selville, millaista rahapelaaminen Suomessa on ja opit ymmärtämään pelien koukuttavaa logiikkaa. Saat tietoa riippuvuuksien synnystä ja siitä, miten voit lähteä purkamaan niitä. Kurssi sisältää paljon konkreettisia työkaluja sekä tietoa palveluntarjoajista ja vertaistukipalveluista. Se tarjoilee sinulle myös eväitä rahapelaamisesta vapaampaan elämään kurssin jälkeen. Finaalin päätteeksi tiedät, miten sinun tulee toimia, jos haluat vähentää pelaamistasi tai lopettaa sen kokonaan.

Pelaamisen iso kuva

Finaalin aikana saat sähköpostiisi 12 rahapelaamista käsittelevää viestiä. Kurssin ensimmäisellä neljänneksellä opit mm. miten Suomessa pelataan, millainen on rahapelien koukuttava anatomia ja miten riippuvuudet kehittyvät. Toisella neljänneksellä pääset määrittelemään oman pelaamiseen liittyvän tavoitteesi, saat konkreettisia vinkkejä pelaamisen hallintaan ja opit tunnistamaan, miten ja miksi juuri sinä pelaat. Kolmannella neljänneksellä opit keinoja oman taloutesi raiteille saattamiseen, teet tulevaisuuden suunnitelmia ja varaudut retkahduksiin. Kurssin päätteeksi pääset vielä pohtimaan sitä, miten pelaaminen vaikuttaa sosiaalisiin suhteisiisi ja millainen on tulevaisuuden versio sinusta itsestäsi. Pääset myös tutustumaan muiden pelaajien tarinoihin ja saat tietoa muutosprosessiasi tukevista infosisällöistä.

Verkkokurssin tehtävät: