Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Bonustehtävä: Tutustu vertaistukeen

Valtti-vertaistukipalsta on Päihdelinkissä toimiva keskustelukanava, joka on tarkoitettu liiallisesti rahapelaaville ja pelaamisen lopettaneille. Valtista löydät eri toipumisen vaiheessa olevia pelaajia. Vertaistuki toimii monille tärkeänä tukitoimena. Tutustu Valtin keskusteluihin Päihdelinkin keskustelufoorumilla.

”Tämä foorumi on aivan huippu. Olen lukenut paljon muiden keskusteluja, ja tuntuu helpottavalta purkaa omia tuntemuksia täällä. Ehkäpä jatkan kirjoittelua.”

Myös Peluurin verkkopalvelusta löytyy vertaiskeskustelua ja ohjattuja ryhmiä. Palvelut vaativat rekisteröitymisen OmaPeluuriin. Tutustu Peluurin palveluihin

Verkossa toimivan vertaisryhmän lisäksi moni hyötyy kasvokkaisesta vertaisuudesta. Esimerkiksi Pelirajaton järjestää kaksi kertaa vuodessa pelaajille tarkoitettuja vertaisryhmiä ympäri Suomen. Ryhmät ovat olleet pelaajilta saatujen kokemusten mukaan tehokkaita ja hyödyllisiä. Ryhmään voi ja on suositeltavaakin osallistua, vaikka et olisi lopettanut pelaamista. Katso lisätietoja ryhmien sijainneista ja alkamisajoista.