Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Liitteet

Tässä liitteessä on  edellä esitettyjä tehtäviä täydentäviä apuvälineitä muutosohjelman toteuttamiseen.

Oma-apukortin avulla pysyt tietoisena alkoholin käytöstäsi ja raittiiden päivien määrästä. Sen avulla voit myös seurata edistymistäsi. Annosten kirjaaminen on minimivaatimus.
 
Juomispäiväkirjaa tarvitaan, jos halutaan selvittää täsmällisesti oma nykyinen juomistyyli, siihen liittyvät tilanteet ja seuraukset.
 
Selviytymissuunnitelmaan kootaan kaikki omat päätökset ja sitä pidetään aina mukana

 

Tulostettavat liitteet

Juomispäiväkirjaa tarvitaan, jos halutaan selvittää täsmällisesti oma nykyinen juomistyyli, siihen liittyvät tilanteet ja seuraukset. (Linkistä aukeaa tulostettava versio. Tarjolla on myös netissä täytettävä versio.)

Juomispäiväkirja.pdf

Oma-apukorttia tarvitaan lähtötilanteen selvityksessä ja kun pidetään kirjaa kaikesta juomisesta. Annosten kirjaaminen on minimivaatimus. (Linkistä aukeaa tulostettava versio. Katso mallia täyttämiseen tästä.)

Oma-apukortti.pdf

Selviytymissuunnitelmaan kootaan kaikki omat päätökset ja sitä pidetään aina mukana.

Selviytymissuunnitelma.pdf

Oikeudet Juomisen hallinnan oppaaseen

Alkuperäisteos: Anja Koski-Jännes 1996

Päivitetty ja julkaistu Päihdelinkissä 2006/Anja Koski-Jännes

Päivitetty ja julkaistu Mielenterveystalossa ja Päihdelinkissä 2013: Anja Koski-Jännes (pääasiantuntija), Kaija Seppä ja Pekka Heinälä. Videoiden oikeudet: A-klinikkasäätiö ja Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri.

Sisältö on A-klinikkasäätiön ja Anja Koski-Jänneksen omaisuutta. Sisältöä ei saa kopioida, mutta sitä saa vapaasti linkittää omiin verkkopalveluihin.

Julkaisuoikeudet: A-klinikkasäätiö sekä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri.