Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä
Uusi minä - kampanja

Uusi minä - tunnista läheisriippuvuus ja vapaudu siitä

Aiheuttavatko ihmissuhteesi sinulle jatkuvasti hämmennystä ja epämääräisen huonoa oloa? Entä huomaatko usein pistäväsi omat tarpeesi syrjään muiden hyvinvoinnin kustannuksella? Kyse voi olla läheisriippuvuudesta. Uusi Minä on verkkokurssi läheisriippuvuudesta vapautumiseen. Se lähettää sinut muutosmatkalle, jonka tavoitteena on onnellisempi, tiedostavampi ja tasapainoisempi elämä. Lähde mukaan!

Lapsi aikuisen asussa

Läheisriippuvuus on hyvin yleistä ja se periytyy usein sukupolvelta toiselle. Läheisriippuvuuden syntyjuuret ulottuvat syvälle lapsuuteen. Kun lapsi varttuu tavalla tai toisella turvattomassa ympäristössä, hänen omat tarpeensa voivat jäädä huomiotta. Silloin lapsi kehittää itse itselleen selviytymiskeinot, joilla hän pyrkii ylläpitämään kasvuympäristössään tasapainoa ja rauhaa. Näiden selviytymiskeinojensa avulla hän yrittää elää myöhemmin myös aikuisuuttaan – ja löytää itsensä usein ihmissuhteista, jotka ovat yhtä turvattomia kuin lapsuuden suhteet omiin kasvattajiin olivat.

Toipuminen on mahdollista

Hyvä uutinen on, että läheisriippuvuudesta voi toipua. Toipuminen voi kuitenkin alkaa vasta, kun läheisriippuvuuden tunnistaa itsessään ja haluaa lähteä eheytymisen tielle. Jotta uusi, läheisriippuvuudesta vapaa minä voi syntyä, on uskallettava laittaa koko elämänsä suurennuslasin alle. On tutkittava omaa historiaa, käytävä läpi nykyhetki ja asetettava tavoitteet tulevaisuuteen. Tämä verkkokurssi auttaa sinua näiden teemojen läpikäymisessä. Se on lähtölaukaus muutokseen, joka tulee jatkumaan koko loppuelämäsi ajan. Kurssilta saamasi tiedon avulla pääset muutoksessasi hyvään alkuun ja tiedät, kuinka sinun tulee matkaasi sen jälkeen jatkaa.

Tietoa, tehtäviä ja työkaluja

Uusi minä on 12 viikon mittainen maksuton verkkokurssi, joka antaa sinulle monipuolisesti valmiuksia oman läheisriippuvuutesi tarkasteluun. Saat kurssin aikana sähköpostiisi viikoittain läheisriippuvuutta käsittelevää tietoa ja tehtäviä. Opit läheisriippuvuuden syntymekanismit ja osaat tunnistaa sen ilmenemistavat. Otat käyttöösi konkreettisia työkaluja, joilla voit lähteä muuttamaan oman elämäsi suuntaa ja suunnittelemaan itsellesi tyydyttävämpää ja onnellisempaa tulevaisuutta. Saat myös tietoa erilaisista tavoista, joilla voit tuettuna jatkaa muutosmatkaasi kurssin jälkeen eteenpäin.

Huom! Verkkokurssin viestit eivät näy, jos laitteelle on valittuna musta taustaväri. Pyrimme korjaamaan tilanteen pian. Sillä välin kannattaa vaihtaa taustaväri valkoiseksi, jotta viestit näkyvät oikein. Pahoittelumme tästä!